Nettisivut ovat tärkein kanava yrityksellesi

  • Saatte näkyvyyttä ja yrityksenne löydetään netistä

  • Tavoitatte paremmin uusia asiakkaita

  • Kasvatatte myyntiä

  • Vahvistatte uskottavuutta asiakkaiden silmissä

  • Viette liiketoimintanne uudelle tasolle

Asiakkkaanne etsivät tietoa yrityksestänne netistä ennen varsinaista yhteydenottoa. Kotisivuilla pystytte kertomaan asiakkaillenne tarvittavat tiedot ostopäätöksen aikaansaamiseksi helpoiten ja varmiten. Siksi on myös tärkeää, että kotisivujen sisältö on hakukoneoptimoitu. Hakukoneoptimoinnin avulla kotisivusi löytyvät paremmin esimerkiksi Googlesta, jolloin kävijämäärä sivuillanne kasvaa.

Netin käyttö puhelimilla ja tableteilla on nykyisin yleisempää, kun perinteisillä tietokoneilla. Kotisivujen tulee toimia vaivattomasti kaikilla laitteilla eli hienosti sanottuna responsiivisesti. Näin asiakkaan on miellyttävä käyttää sivuja laitteesta riippumatta ja hän viihtyy sivuillanne pidempään. 

Lisäksi nettisivut toimivat loistavasti yrityksenne muun mainonnan tukena. Asiakkaita on helppo ohjata kotisivuille muista medioista, kuten sanomalehdistä, ulkomainoksista, radiosta tai sosiaalisen median eri kanavista. Facebookissa, Instagramissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa on myös hyvä olla mukana, mutta omat nettisivut toimivat aina tukikohtana kaikelle tiedolle, jota voi hallita täysin itse.

Tutustu avaimet käteen -periaatteella toteutettaviin kotisivupaketteihimme tai kysy tarjous täysin tarpeidesi mukaan räätälöidyistä kotisivuista.