Heräsikö kysymyksiä?

Kotisivut, sivujen päivittäminen ja niiden ylläpito saattaa joskus aiheuttaa päänvaivaa. Siksi olemme keränneet avuksesi yleisimpiä kysymyksiä kotisivuihin liittyen ja vastanneet niihin. Jos et saa vastausta kysymykseesi tai jokin edelleen mietityttää, ota meihin rohkeasti yhteyttä niin ratkaistaan asia yhdessä!

Mikä on Wordpress?

WordPress on maailman yleisin nettisivualusta. Joka neljännes verkkosivu on tehty WordPress-ohjelmistolla. WordPress on helppokäyttöinen, joten nettisivujen laajentaminen ja muokkaaminen onnistuu vaivattomasti.

Kehittynyt oma teemapakettimme muuntaa perus WordPressin uudelle tasolle ilman suuria lisäosamääriä.

Asenamme WordPressin aina webhotelliin.

Paljon sivujen ylläpito maksaa?

Hinnat löydät Kotisivupaketit -sivulta.

Käytännössä aina tarvitaan domain-osoite eli esimerkiksi kivatkotisivut.fi ja webhotelli eli paikka missä sivut pyörivät netissä.

Nettisivujen päivittämisen eli ylläpidon voi hoitaa itse, jolloin siitä ei tule kuluja lainkaan tai ulkoistaa palvelun tuottamisen meille.

Voinko saada verkkokaupan?

Kyllä se on mahdollista. Sivuille voidaan yhdistää nettikauppa.

Vaaditaanko minulta sitoutumista?

Laskutamme kuukausimaksut ja mahdolliset lisäpalvelut vuosittan, mutta voit keskeyttää palvelun milloin tahansa. Laskutamme vain käytetystä ajasta.

Miksi Kivatkotisivut on niin halpa?

Hyödynnämme helposti muokattavia ja hyvin testattuja teknisiä osia ja moduuleja, joita on helppo hallita ja soveltaa erilaisiin tarkoituksiin. Sivujan ei tarvite siis rakentaa aina puhtaalta pöydältä. Tämä säästää aikaa ja nopeuttaa projektia sinun eduksesi. Voimme käyttää aikaa ilmeeseen ja sisällöntuottamiseen teknisen säätämisen sijasta!

Kenelle tämä sopii?

Yrityksille, yhdistyksille, ihmisille yms. Kaikille jotka haluavat hyvät perussivut kohtuulisin kustannuksin ja luotettavasti.

Laajemmista sivukokonaisuuksista annamme aina erillisen tarjouksen. Räätälöityihin tarpeisiin tämä ei sovi.

Turvallisuus

Oma webhotellipalvelumme takaa varmuuskopiot ja kattavan tietoturvan. Voit olla huoletta!

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!